Arkut ja uurnat

Tarjoamme laajan valikoiman arkkuja ja uurnia eri hintaluokissa. Valikoimastamme löytyy sekä puisia että verhoiltuja tuotteita. Kauttamme muun muassa kotimaiset SHT-tukun arkut ja uurnat.

Kuljetukset

Hoidamme kaikki vainajan kuljetukset asianmukaisesti ja arvokkaasti Kainuun lisäksi koko Suomessa. Käytössämme ovat saattoautot Mercedes-Benz ja Chrysler Voyager.

Virastoasioinnit

Hoidamme puolestanne hautausluvan ja kaikki muut hautaukseen liittyvät virastoasioinnit.

Kukat

Teemme yhteistyötä Kajaanin Kukkakeskuksen kanssa. Heidän kautta voitte sopia surukukkiin liittyvät asiat.

Pitopalvelu

Kauttamme saatte muistotilaisuuteen Ruokapalvelu Herkkuhetken valmistaman tarjoilun. Toimistollamme on eri menu-vaihtoehtoja, joista voitte valita mieleisenne.

Valokuvaus

Kauttamme saatte halutessanne ammattitaitoisen valokuvaajan siunaustilaisuuteen ja hautausmaalla tapahtuvaan kuvaukseen.

Lehti-ilmoitukset

Autamme Teitä kuolin- ja surukiitosilmoituksen tekemisessä. Kuolinilmoitus on omaisten kaunis tapa muistaa vainajaa ja samalla kutsua siunaustilaisuuteen. Surukiitosilmoituksella voitte kiittää läheisiä ja ystäviä osanotosta ja myötäelämisestä.

Hautakivet

Kauttamme saatte Loimaan Kiven valmistamat hautakivet. Toimistollamme on käytössä hautakivien suunnitteluohjelma, jonka avulla voidaan suunnitella toiveidenne mukainen hautakivi. Kauttamme myös kaikki vanhojen kivien hoitoon liittyvät palvelut.

Perunkirjoitus

Hautaustoimistomme pitää halutessanne myös perunkirjoituksen. Perukirja on asiakirja, jossa selvitetään kuolinpesän tila, eli luetteloidaan vainajan omaisuus ja velat.